Formular de căutare

Cum achit?

Clienții Mac-Stro beneficiază de următoarele metode de plată:

1. Achitare în numerar (persoane fizice și juridice) :

 

- Achitați cumpărăturile în momentul primirii acestora, la livrarea mărfii, șoferul va încasa banii și vă va înmîna bonul de casă. După finisarea comenzii pe site, operatorul internet magazinului va lua legătura cu Dvs pentru a confirma comanda, la necesitate, ea poate fi corectată, dar nu mai tîrziu de 20 minute înaintea pornirii șoferului. Îndată ce șoferul este pornit la livrarea comenzii sau deja a ajuns la destinație  - este interzis de a face modificări în comanda ( schimbarea mărfii sau adăugarea pozițiilor).

- În cazul în care ați decis să ridicați marfa desinestătător din magazin (cu transport propriu), aveți posibilitate să achitați comanda în numerar sau cu card bancar la casa magazinului.

2. Achitare prin transfer bancar (persoane juridice):

- După finalizarea comenzii pe site, veți fi contactați de operatorul internet-magazinului care vă va expedia cont de plată. Îndată ce banii pentru coamndă vor ajunge la noi în cont - puteți ridica marfa, sau marfa poate fi livrată de serviciul nostru de transport. Managerul informează clientul despre ziua și ora livrării.