Formular de căutare

Livrare

Conditiile de livrare a marfii comandate in internet-magazin:

Stimati clienti, special pentru Dumneavoastra noi am elaborat un sistem flexibil de reduceri, livrare personalizata si posibilitate de plata a comenzii la domiciliu. Toate aceste facilitati sunt facute pentru asigurarea confortului maxim la efectuarea cumparaturilor pe net.

Livrarea:

Livrarea marfurilor se efectueaza in conformitate cu graficul prestabilit de codul muncii al companiei. In acest fel, livrarea pe teritoriul municipiului Chisinau prevede urmatoarele conditii:

  1. Toate comenzile de mic tonaj si volum primite pina la orele 13:00, sunt livrate in ziua curenta. Comezile mici care au fost ptimite dupa orele 13:00 sunt prelucrate pina la orele 17:00, fiind livrate in urmatoarea zi dupa efectuarea comenzii. Ora livrarii va fi comunicata prin telefonul de catre managerul nostru.
  2. Toate comenzile de tonaj si volum mediu ( pina la 4 tone, care incap in microbus), primite pina la orele 13:00, vor fi livrate in decurs de 1-2 zile (in dependenta de accesibilitatea transportului nostru). Comenzile de tonaj si volum mediu care sunt primite dupa orele 13:00 vor fi prelucrate in aceeasi zi, pina la orele 17:00, si ulterior livrate in decurs de 1-2 zile lucratoare, in conformitate cu orarul de livrari. Insa, in cazul in care masina noastra este libera in ziua efectuarii comenzii - marfa poate fi livrata in aceeasi zi. Ora livrarii va fi comunicata prin telefonul de catre managerul nostru.
  3. Toate comenzile de tonaj si volum mare ( de la 4 tone, care incap in camion de marca DAF) primite pina la orele 13:00, sunt livrate in a-II-a zi dupa efectuarea comenzii. Comenzile de tonaj si volum mare care au parvenit dupa orele 13:00 vor fi prelucrate in aceeasi zi, pina la orele 17:00, si ulterior livrate in decurs de 1-2 zile lucratoare. in conformitate cu orarul de livrari. Insa, in cazul in care masina noastra este libera in ziua efectuarii comenzii - marfa poate fi livrata in aceeasi zi. Ora livrarii va fi comunicata prin telefonul de catre managerul nostru.

TARIFELE STABILITE PENTRU LIVRAREA MATERIALELOR DE CONSTRUCTII SI OBIECTELOR SANITARE IN RAZA ORASULUI CHISINAU

  • Tarifele de livrare sunt calculate individual cu managerul cînd faceți comanda

DESCARCAREA MARFII

 

ATENTIE!!! Clientul trebuie sa asigure descarcarea marfurilor livrate la locul de destinatie.
Soferul Mac-Stro nu participa in procesul de descarcare a marfurilor.