Formular de căutare

Clei "Class PORTELANAT" sur (25kg)

Clei "Class PORTELANAT" sur (25kg)

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 18.121
Preț în magazin: Pret pe site:
0.00 0.00
Unitate de măsură buc
In stock Nu
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

INGREDIENTE: Polimeri, agenţi reologici şi de armare, ciment special de calitate superioară, făină de cuarţ calibrată, aditivi.
PERFORMANŢE: Elasticitate sporită; adeziunea înaltă la orice suprafeţe de construcţie; rezistenţă la apă şi îngheţ; grad de tehnicitate; stabilitate înaltă pe suprafeţe verticale; rezistenţă la acţiuni mecanice (la comprimare şi îndoire}. Pentru lucrări la interior şi exterior.
DOMENIU DE UTILIZARE: Se utilizează pentru montarea plăcilor ceramice de tip „Porţelanat", a plăcilor de marmură, pietrelor naturale şi artificiale în medii cu condiţii extreme de exploatare: umiditatea constantă, schimbări dese de temperatură - băi, saune, bazine, cuptoare, şemineie cu temperatura suprafeţei de până la +150°C, în încăperi industriale, terase exploatate. De asemenea, se utilizează pentru montarea materialelor decorative de dimensiuni mari, cât şi a oricăror altor placaje şi materiale de finisare.
PREGĂTIREA SUPRAFEŢEI DE BAZĂ: Suprafaţa trebuie să fie uscată, curată, fără pete de grăsime şi praf.
PREPARAREA MORTARULUI: într-un vas se toarnă apă curată, rece, în raport de 0,21-0,23 litri apă la 1 kg adeziv. Cantitatea necesară de adeziv se presară uniform în vasul cu apă şi se amestecă cu ajutorul unui malaxor de turaţie mică. După o perioadă de 5 minute, mortarul se mai amestecă o dată, pînă la obţinerea unei mase uniforme, fără aglomerări.
MOD DE APLICARE: Mortarul se aplică uniform pe suprafaţă cu partea netedă a unei mistrii dinţate, după care se prelucrează cu partea dinţată a acesteia, sub un unghi de 90°. Plăcile se vor monta printr-o uşoară apăsare circulară. Timpul deschis corectării poziţiei plăcilor - 10-20 minute, în funcţie de puterea de absorbţie a suprafeţei şi temperatura mediului. Mortarul gata preparat se va aplica timp de 1,5-2 ore. Chituirea rosturilor trebuie efectuată nu mai devreme de 48 ore de la aplicarea plăcilor.Se vor utiliza numai vase şi scule curate.
ATENŢIE! Lucrările se vor efectua la umbră, la o temperatură mai mare de +5°C.
CONSUM NORMAT: în funcţie de grosimea stratului de mortar : la o zimţare de 4 mm - 2-2,5 kg/m2 la o zimţare de 6 mm - 3-3,5 kg/m2
DEPOZITARE : Ase depozita în spaţii uscate, în ambalaj nedefectat, pe palete din lemn, la temperatura de la +50C la +250C.
TERMEN DE PĂSTRARE : 6 luni.