Formular de căutare

Adeziv Poly Max MS polimer alb 420gr Bison 5.39

Adeziv Poly Max MS polimer alb 420gr Bison 5.39

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 59.150
Preț în magazin: Pret pe site:
174.00 167.00
Unitate de măsură buc
In stock Nu
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

DESCRIERE: de înaltă calitate, universal adeziv ermetic.
DOMENIUDE UTILIZAT: Lipici tehnic tuturor materialelor. Pentru utilizarea în interior şi în aer liber. Poate fi folosit în condiţii de umiditate ridicată. Lipici tehnic sticla, oglinzi, plastic, caramida, piatra, beton, lemn, fier si multe alte metale. Potrivit pentru instalarea de muluri, glafuri, panouri de placare perete, panouri de izolare, cadre decorative.
Etansare: cusături, fisuri şi zgârieturi în bucătărie şi baie. Este folosit pentru a repara acoperisuri, jgheaburi, tevi, ceramica.
Poate fi vopsit.
CULOARE: alb
MOD DE UTILIZARE: Instrumente: Folositi pistol de construcţie.
Curăţenie instrumente de monitorizare: White Spirit imediat după utilizare. Tăiaţi duza din plastic, astfel încât să se obţină un diametru gaura de 10 mm. Aplicaţi lipici la o suprafaţă de benzi sau picături. Strângeţi la suprafaţă şi se lasă să se usuce. Dimensiune pentru a umple cusătura nu depăşeşte 5 mm. Cusaturi mai mare secţiune transversală pre-fill spumă. Etanşare este aplicată uniform umed şi netezi cu un cuţit. Rosturile verticale sunt ocupate de jos în sus. Uniformizare mai bine cusătura poate fi realizată prin aplicarea bandă de mascare a lungul marginilor de cusătura. Înlăturaţi banda de etanşare imediat după aplicarea adezivului. Pelicula pe suprafaţa de sudură este formată după circa 15 minute. După formarea unui adeziv pelicula poate fi vopsit. Nu lipiţi prin intermediul 4 ori. Proaspete adeziv curat White-spirit, uscate - mecanic.
DEPOZITARE: Termen de valabilitate: 24 luni in ambalajul original, într-o cameră încălzită, protejat de îngheţ.