Formular de căutare

Pelicula hidroizolanta Lenko MSL 75

Pelicula hidroizolanta Lenko MSL 75

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 47.13
Preț în magazin: Pret pe site:
16.00 14.50
Unitate de măsură m/l
In stock Da
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

Izolarea hidro si de abur protejeaza izolatorul de influenta umezelii si majoreaza termenul de exploatare.
Izolarea termica a locuintei este foarte importanta pentru crearea microclimei confortabile si protejarea constructiilor incaperii. Materialul functioneaza efectiv, daca este protejat de izolarea hidro si de abur montata corect.
Materiale de izolare hidro si de abur executa doua sarcini:
in primul rind, izolarea hidro si de abur limiteaza patrunderea in material a umezelii, care reduce calitatile lui de izolare termica si provoaca distrugerea constructiei.
In rindul doi, izolarea hidro si de abur formeaza sistem de ventilare. Abur nu se acumuleaza in izolare, ci se extrage in afara ei.
Hidroizolarea pentru dumneavoastra
Hidroizolarea si izolarea de abur reprezinta prin sine materiale de tip de pelicula. Pelicule trebuie sa fie instalate sub acoperis si sub materiale exterioare a peretilor. De fapt, hidroizolarea serveste ca nivelul doi de protectie a stratului de termoizolare de la umezeala externa (condensat, zapada, ploaie). Fara bariera hidro sau cu izolarea hidro necalitativa materialul isi pierde calitatile sale.
Pelicule de izolare de abur protejeaza izolarea termica de la patrunderea aburilor de apa, care se produc in incapere in rezultatul activitatii cotidiene a oamenilor (prepararea bucatelor, spalarea, baia etc.).
Pelicule de hidroizolare se utilizeaza pentru protectia spatiului de pod sub acoperis de la colb, ploaie si zapada, precum si condensatului care se acumuleaza pe parte interioara a materialului de acoperis. Gratie microperforarii se asigura trecerea libera a aburilor de apa prin izolarea termica, astfel se exclude condensarea lor in termoizolator.
Pelicule "Lenko" se executa din plasa de polipropilena laminata din ambele parti cu polietilenomi. Utilizarea plasei de polipropilena majoreaza caracteristicile peliculei de siguranta, cum la rupere, atit si la alte deteriorari tehnice, care pot sa apare in timpul montarii acoperisului. Pe linga caracteristici de siguranta pelicule Lenco au o structura UF stabilizata si un nivel sporit de rezistenta la foc, ceea ce se obtine gratie adaosurilor speciale in procesul de producere.
Calitatea superioara a materialelor produse se asigura prin utilizarea unei linii tehnologice noi.

Avantajele:
- poate fi utilizat in locul cartonului asfaltat si economiseste lemnul (care se utilizeaza pentru formarea platoului), micsorind la aceasta greutatea si costul acoperisului;
- rezistenta la schimbarea temperaturilor
- disoune de stabilizarea UF (suprafata de acoperire de baza poate fi montata cu intirziere de pina la 180 de zile);
- dispune de rezistenta de abur, fara pierderea capacitatilor de hidroizolare.
- fiecare ruleu de pelicola este ambalat calitativ, marcat si are instructiune pentru montare.
Rezistenta la abur (gr/m2/24ore) 42,8 34,0
Stabilizarea UF (zile) 90 180
greutatea (gr/m2) 110 98
latimea (m) -1,5
Lungimea in rulou (m) - 50
Pelicule de izolare de abur ML 110 si MSL 98 se utilizeaza in constructii de acoperis pentru asigurarea protectiei izolarii termice si elementelor de constructie de la abure de apa, care se produc in incaperile de mansarda.
Pentru eliminarea patrunderii aburilor de apa in izolarea termica, (prin linii de conexiune) pelicula se incleie cu banda ermetica. Banda ermetica se confectioneaza din material special butil-cauciuc, care asigura 100% de ermetizare a liniei de conexiune. Banda se mai utilizeaza pentru ermetizarea locurilor de conexiune a peliculei cu elementele din lemn, beton si metal a constructiei de acoperis. Deoarece principala sarcina a izolarii de abur este asigurarea nepatrunderii aburului si umezelii in termoizolare, atunci utilizarea bandei de butil-cauciuc este obligatorie.
Preţul indicat la 1m.