Formular de căutare

Amestec uscat Megalit Plus (30 kg)

Amestec uscat Megalit Plus (30 kg)

Serviciul nostru

  • Serviciul Clienți 24/7
  • Livrarea pe întreg teritoriul Moldovei
  • 14 zile pentru a returna marfa
Articol: 3.9
Preț în magazin: Pret pe site:
52.00 46.00
Unitate de măsură sac
In stock Da
Cumpara cu 1 clic Adaugă in coș
Controlul calității Reduceri până la 90%
Până la 1000 mărfuri în fiecare zi Mai mult de 500 de branduri
  • Descrierea mărfurilor

DOMENIU UTILIZARII: mortar pe baza de gips cu adaousuri speciale pentru imbunatatirea produsului. Se aplica manual pentru pentru prelucrarea suprafetelor interioare.
TRATAREA BAZEI: stratul support trebuie sa fie stabil fara parti ingetate si fara alte straturi de vopsea si pete de ulei. Înainte de utilizare baza trebuie prelucrata cu grund.
PREPARAREA: produsul se amestica cu apa curata (pentru 40 kg de amastec/ 15 litre de apa) pina la formarea unei masei omogene. Procesul de amestacarea poate fi efectuat in mod manual sau cu un malaxor cu rotatie mica. Volosit doar vase curate.
PRELUCRAREA:
Temperaturabazei si a mediul trebuie sa fie nu mai mica de + 5 C. timpul de lucru cu mortarul constituie aproximativ 30 minute de momentul amesticarii. Mortarul intarit nu se mai utilizeaza, adaugarea apei sau amestecarea suplementara nu face mortarul utilizabil. Aplicati si nivelati mortarul in timp de 30 de minute dupa pregatirea lui. Dupa ce se intareste taiati cu ajutorul unui spaclu lat umezit, apoi prelucrati cu o drisca spongioasa si gletuit. Grosimea minimaa stratului este de 2-3 mm, iar maxima de 2-3 sm. Pentru aplicarea in 2 straturi, primul strat, care inca nu e bina intarit, trebuie afinat, uscat, gruntuit, apoi se aplica al doilea strat cu folosirea plasei armir. La temperaturi joase nu se permite incalzirea directa a suprafetei. Tapetele si vopseaua se aplica doar cu mortarul absolut uscat.
CONSUMUL: aproximativ 1 kg/ m2 / mm al stratului aplicat.